PUBLIKIME

Publikime dhe dokumente

Qëndroni të informuar mbi aktivitetet tona dhe zhvillimet e projekteve më të fundit.

BËHU FAMILJA IME!

Asnjë fëmijë nuk duhet të rritet vetëm. Të gjithë fëmijët duhet të kenë mundësinë të jetojnë thjesht jetën, si një fëmijë.

KUJDESEMI PËR NJË SHËNDET MË TË MIRË MOT!

Përse është i rëndësishëm kujdesi ndaj dhëmbëve?

Eksploro Turizmin Kulturor të Kavajës!

“PromoKULT- Zhvillimi i turizmit kulturor në Bashkinë Kavajë”