Të dashur miq po ndajmë me ju emocione shumë të vecanta nga Ankandi i dhurimit #RrathëDhurues2022!
Kauza jonë sociale ‘Fëmijë të shëndetshëm, komunitet i shëndetshëm’, u prezantua në eventin ‘Rrathë Dhurues 2022’ në ambjentet e Hotel Rogner. Ankandi u organizua nga Partners Albania for Change and Development

Kauza ka si qëllim të kontribuojë në përmirësimin e shëndetit dhe mirëqënies së fëmijëve nëpërmjet ngritjes së një Klinike Dentare modeste brenda ambjentit të Qendrës Komunitare “Gonxhe Bojaxhi”, duke ofruar shërbim dentar falas për rreth 400 fëmijë nga familje vulnerable të komunitetit në njësinë administrative nr.4 dhe nr.8, të bashkisë Tiranë, të cilët jetojnë përreth Qendrës Komunitare “Gonxhe Bojaxhi”.


Mirënjohje e vecantë dhe falenderime të përzemërta për të gjithë dhuruesit që u solidarizuan me kauzën tonë, të cilët ofruan ndihmë financiare, shërbime, pajisje dhe mjete promovuese.
Mirënjohje


Amanda Roberson
Ana Dervishi
Ana Kovacevic-Kadovic
Ardiola Bodinaku
Blerina Kurrizo Guga
Brunilda Isaj
Delina Fico
Florian Toti
Bashkia Tiranë
Klinika Stomatologjike Universitare
Credins Bank
Banka Kombëtare Tregtare
Grant Thornton Albania
Agro & Social Fund
Kredo Finance
Nisma për Ndryshim Shoqëror, ARSIS
Streha
Agrocredit
Beyond Barriers – Pertej Barrierave

Shpërnda:

Artikuj të Tjerë:

Rinia – Dialogu – Pushteti Vendor

Në datë 14 Nëntor, u mblodhën së bashku në një tryezë të rrumbullakët, në takimin e parë të Platformës së Dialogut Rinor në Bashkinë Kavajë.

Mini-Forumi në shkollën 9-vjeçare “Sadi Tatani”

Mini-forumi i radhës u organizua në ambjentet shkollës 9-vjeçare ‘Sadi Tatani’, Njësia Administrative Synej fshati Rrakull, bashkia Kavajë. Qëllimi i takimit ishte identifikimi dhe diskutimi i nevojave dhe problematikave që të rinjtë ndeshin çdo ditë në komunitetin e tyre të zonës dhe sugjerime për ndërhyrjet e mundshme.

Takimi i parë së Platformës së Dialogut

Qendra Shqiptare për Zhvillimin e Familjes ju fton në Takimin e Parë, të Platformës së Dialogut Rinor, i cili do të zhvillohet në datën 03 Nëntor 2023, ora 14.00, salla e Kinoteatrit ‘Aleksandër Moisiu’, Kavajë.

Takimet me nxënësit e shkollës së mesme profesionale në Golem

Takimet me nxënësit e shkollës së Mesme Profesionale në Golem, bashkia Kavaje kishin si qëllim identifikimin dhe diskutimin e nevojave dhe problematikave që ata shohin në komunitetin e tyre të zonës, si dhe dhënia e sugjerimeve për ndërhyrje përmes nismave komunitare.

Forumi Tematik Rinor i Kavajës II – Nisja e rrugëtimit

Forumi Tematik Rinor i Kavajës ka nisur këto ditë rrugëtimin e ri, ku shumë anëtarë të rinj nga zonat urbane dhe rurale të Kavajës kanë shprehur dëshirën e tyre t’i bashkohen këtij forumi. Gjatë takimeve të para identifikuese, me Zyrën e Njësisë së Integrimit Evropian si një hallkë e rëndësishme për përzgjedhjen e të rinjve, takimet me grupe të vogla mes të rinjve, na ndihmuan të identifikojmë të rinjtë e tjerë nga klasat e 9-ta dhe shkollat e mesme të Kavajës, të cilët kanë shprehur interes për t’u bërë pjesë e forumit në këtë fazë të dytë.

Bëhu dhe ti anëtar/e

Qendra Shqiptare për Zhvillimin e Familjes në partneritet me Bashkinë Kavajë fton të rinjtë e grupmoshës 15-29 vjeç nga Kavaja, nga qyteti dhe fshati, të bëhen pjesë e ‘Forumit Tematik Rinor’ të Kavajës, në fazën e dytë që sapo kemi nisur.

DONATORËT

© 2023 ACFD. All Rights Reserved.

X