Forumi Tematik Rinor në Kavajë solidarizohet me të moshuarit

Faleminderit Drita TV – Kavajë për promovimin dhe vëmendjen tuaj ndaj aktiviteteve të projektit që po zbatojmë, për komunitetin e bashkisë Kavajë.