Njoftim për Ekspert/Kompani për të realizuar një video të shkurtër për promovimin dhe ndërgjegjësimin e komunitetit mbi familjen kujdestare

Njoftim! Për më shumë informacion, mund të lexoni termat e references bashkengjitur. Klikoni ketu per te pare njoftimin e ploteDownload Lutemi dërgoni aplikimin e plotë në adresën e emailit: info@acfd.org.al ose me…

Continue ReadingNjoftim për Ekspert/Kompani për të realizuar një video të shkurtër për promovimin dhe ndërgjegjësimin e komunitetit mbi familjen kujdestare