Për një shoqëri më të zhvilluar. Për një familje më të shëndetshme.

5 Vite përkushtim

5 Vite pranë grupeve vulnerable

5 Vite për të fuqizuar anëtarët e familjes dhe të komunitetitPër një shoqëri më të zhvilluar

Vazhdojmë misionin tonë…Falenderojmë partnerët që kanë besuar në punën tonë

#UNDPAlbania#EuropeanUnioninAlbaniaMinistria e Kulturës#bashkiatiraneQendra Komunitare Gonxhe Bojaxhi- Bashkia Tiranë#bashkiakavaje Sos Fshatrat E Femijeve Partners Albania for Change and Development#HPSVitabiotics AlbaniaBanka Kombëtare Tregtare Banka Credins#acfdalbania#komunitete#familje#fuqizojmefamiljen#grupenenevoje#fuqizim

Shpërnda:

Artikuj të Tjerë:

DONATORËT

© 2023 ACFD. All Rights Reserved.

X