Takimi i IV-të i Platformës së Dialogut Rinor në bashkinë Kavajë

Dje, u mblodhën së bashku në një tryezë të rrumbullakët, në takimin e katërt të Platformës së Dialogut Rinor në Bashkinë Kavajë. Tema për diskutimin në takim ishte “Problematikat dhe shërbimet sociale për grupet vulnerable në bashkinë Kavajë”.

Continue ReadingTakimi i IV-të i Platformës së Dialogut Rinor në bashkinë Kavajë