Nisma komunitare e pestë “Në ndihmë të grupeve vulnerabël të komunitetit tim“ nga të rinjtë e Forumit Tematik Rinor në bashkinë Kavajë

Të rinjtë e Forumit Tematik Rinor të Kavajës në bashkëpunim me të rinjtë e viteve të para të gjimnazit ‘Aleksandër Moisiu’ dhe klasat e 9-ta në shkollën 9-vjeçare ‘Rilindja’...

Continue ReadingNisma komunitare e pestë “Në ndihmë të grupeve vulnerabël të komunitetit tim“ nga të rinjtë e Forumit Tematik Rinor në bashkinë Kavajë

Nisma komunitare e pestë “Në ndihmë të grupeve vulnerabël të komunitetit tim“ nga të rinjtë e Forumit Tematik Rinor në bashkinë Kavajë

Të rinjtë e Forumit Tematik Rinor të Kavajës në bashkëpunim me të rinjtë e viteve të para të gjimnazit ‘Aleksandër Moisiu’ dhe klasat e 9-ta në shkollën 9-vjeçare ‘Rilindja’ në Kavajë organizuan nismën komunitare ‘Në ndihmë të grupeve vulnerabël të komunitetit tim‘...

Continue ReadingNisma komunitare e pestë “Në ndihmë të grupeve vulnerabël të komunitetit tim“ nga të rinjtë e Forumit Tematik Rinor në bashkinë Kavajë

Dita e tretë e aksionit vullnetar të pastrimit në bregdetin e Golemit nga të rinjtë e Forumit Tematik Rinor në bashkinë Kavajë

Në datë 31 Maj zhvilluan aksionin vullnetar të pastrimit në një zonë tjetër të bregdetit të bashkisë Kavajë...

Continue ReadingDita e tretë e aksionit vullnetar të pastrimit në bregdetin e Golemit nga të rinjtë e Forumit Tematik Rinor në bashkinë Kavajë

Nisma komunitare e katërt “Përmirësimi i ambjentit të shkollës për fëmijët e komunitetit tim“ nga të rinjtë e Forumit Tematik Rinor në bashkinë Kavajë

Në datë 30 Maj, përjetuam një ditë me plot emocione, ku bashkë me Forumin Tematik Rinor të Kavajës organizuam nismën komunitare...

Continue ReadingNisma komunitare e katërt “Përmirësimi i ambjentit të shkollës për fëmijët e komunitetit tim“ nga të rinjtë e Forumit Tematik Rinor në bashkinë Kavajë

Takimi i IV-të i Platformës së Dialogut Rinor në bashkinë Kavajë

Dje, u mblodhën së bashku në një tryezë të rrumbullakët, në takimin e katërt të Platformës së Dialogut Rinor në Bashkinë Kavajë. Tema për diskutimin në takim ishte “Problematikat dhe shërbimet sociale për grupet vulnerable në bashkinë Kavajë”.

Continue ReadingTakimi i IV-të i Platformës së Dialogut Rinor në bashkinë Kavajë

Aksion vullnetar pastrimi në bregdetin e Malit të Robit nga të rinjtë e Forumit Tematik Rinor në bashkinë Kavajë.

Në kuadër të Ditës së Tokës rreth 35 (djem dhe vajza) të rinjtë e Forumit Tematik Rinor të Kavajës dhe të rinjtë të tjerë u bënë së bashku dhe realizuan aksionin vullnetar të pastrimit në bregdetin e Malit të Robit...

Continue ReadingAksion vullnetar pastrimi në bregdetin e Malit të Robit nga të rinjtë e Forumit Tematik Rinor në bashkinë Kavajë.