Dita e tretë e aksionit vullnetar të pastrimit në bregdetin e Golemit nga të rinjtë e Forumit Tematik Rinor në bashkinë Kavajë

Në datë 31 Maj zhvilluan aksionin vullnetar të pastrimit në një zonë tjetër të bregdetit të bashkisë Kavajë. 36 (djem dhe vajza) të rinj ishin të pranishëm dhe u përfshinë aktivisht në aksion duke mbledhur mbeturinat e hedhura në  hapësirën publike të plazhit, e cila frekuentohet edhe nga personat me aftësi ndryshe.

Në përfundim të këtij aksioni tre-ditor, të rinjtë e Forumit Tematik Rinor u shprehën entuziastë dhe të gëzuar që arritën të përfundonin me sukses nismën e tyre, duke ndikuar në rritjen e ndërgjegjësimit mbi kujdesin dhe mbrojtjen për mjedisin dhe natyrën, si dhe duke dhënë një shembull pozitiv qytetarie dhe vullnetarizmi për komunitetin e bashkisë Kavajë.

Kjo nismë u organizua në kuadër të projektit “Forumi Tematik Rinor – një mjet për të fuqizuar të rinjtë në bashkinë Kavajë” në kuadër të Programit Rajonal mbi Demokracinë Vendore në Ballkanin Perëndimor 2 (ReLOaD2), i cili financohet nga Bashkimi Evropian dhe zbatohet nga Programi i Kombeve të Bashkuara për Zhvillim (UNDP).

Shpërnda:

Artikuj të Tjerë:

DONATORËT

© 2023 ACFD. All Rights Reserved.

X