Forumi Tematik Rinor Kavaje, 25 Korrik 2022

✅ Sot u takuam serisht me te rinjte e Forumit Tematik Rinor Bashkia Kavajë, ku mirepritem edhe dy anetare te rinj qe iu bashkuan forumit tone👏👏

📌Te rinjte u perfshine ne menyre aktive, duke adresuar disa nevoja dhe nderhyrje te mundshme per disa target grupe si femijet, te rinjte, te rriturit dhe te moshuarit ne komunitetin e bashkise Kavaje.

📌Shkembimi i ideve/mendimeve, sugjerimeve dhe eksperiencave mes tyre ishte per t’u vleresuar duke krijuar nje hapesire shume miqesore.

Faleminderit ReLOaD2 per mbeshtetjen.

📌Ky projekt mbeshtetet nga Programi Rajonal per Demokracine Vendore ne Ballkanin Perendimor 2, financuar nga Bashkimi Evropian dhe zbatuar nga UNDP.

Shpërnda:

Artikuj të Tjerë:

DONATORËT

© 2023 ACFD. All Rights Reserved.

X