Forumi Tematik Rinor në Kavajë solidarizohet me të moshuarit

Faleminderit Drita TV – Kavaje 👏👏👏 per promovimin dhe vemendjen tuaj ndaj aktiviteteve te projektit qe po zbatojme, per komunitetin e bashkise Kavaje.

Per me shume mund te klikoni ne linkun👇

#ReLOaD #ReLOaDAlbania #DemokraciVendore #ballkaniperëndimor #EuropeanUnioninAlbania #UNDPAlbania #bashkiakavaje #teamyouth #forumitematikrinor #acfdalbania #youthleaders

Shpërnda:

Artikuj të Tjerë:

Ftesë për ofertë – Stola & Kosha

Qendra Shqiptare për Zhvillimin e Familjes po zbaton projektin “Forumi Tematik Rinor – një mjet për të fuqizuar të rinjtë në bashkinë Kavajë” në kuadër të Programit Rajonal mbi Demokracinë Vendore në Ballkanin Prendimor 2 (ReLOaD2)…

DONATORËT

© 2023 ACFD. All Rights Reserved.

X