12 Gushti- Dita Ndërkombëtare e Rinisë.

Në kuadër të ditës Ndërkombëtare të Rinisë, 12 Gusht, Qendra Shqiptare për Zhvillimin e Familjes, realizoj ditën e djeshme, ekspozitën “KavajaBLIC”, ku u prezantuan 25 fotografi të siteve të trashëgimisë kulturore të qytetit të Kavajës parë nga sytë e të rinjve.

Të pranishëm në këtë aktivitet, ishin të rinjtë që kishin realizuar fotografitë dhe që nëpërmjet konkursit “KavajaBLIC” u përzgjodhën fotografitë më të pëlqyera, përfaqësues nga Bashkia Kavajë, përfaqësues nga UNOPS dhe qytetarë kalimtarë që shfaqën interes për të vizituar këtë ekspozitë.

Teksa punojmë çdo ditë me të rinj e të reja, frymëzohemi nga energjia e tyre krijuese, vizioni dhe guximi që tregojnë pavarësisht sfidave. Jemi veçanërisht të lumtur që nxisim potencialin e tyre për të krijuar ndryshime pozitive në shoqëri dhe për të ndikuar në formësimin e një bote më të qëndrueshme dhe më harmonike.

Ky aktivitet u mundësua në kuadër të projektit “PromoKULT- Zhvillimi i turizmit kulturor në bashkinë Kavajë” i financuar nga Bashkimi Evropian dhe zbatuar nga UNOPS në bashkëpunim me Ministrinë e Kulturës.

Shpërnda:

Artikuj të Tjerë:

Ftesë për ofertë – Stola & Kosha

Qendra Shqiptare për Zhvillimin e Familjes po zbaton projektin “Forumi Tematik Rinor – një mjet për të fuqizuar të rinjtë në bashkinë Kavajë” në kuadër të Programit Rajonal mbi Demokracinë Vendore në Ballkanin Prendimor 2 (ReLOaD2)…

DONATORËT

© 2023 ACFD. All Rights Reserved.

X