Puna për klinikën dentare.

Jemi duke punuar për t’i dhënë jetë klinikës dentare që ju kemi premtuar fëmijëve në komunitetin e njësisë 4 dhe 8, Qendra Komunitare Gonxhe Bojaxhi- Bashkia Tiranë. Dhurimet e mbledhura nga eventi Rrathë Dhurues 2022, organizuar nga Partners Albania for Change and Development po përdoren për të transformuar këtë ambjent në Qendra Komunitare Gonxhe Bojaxhi- Bashkia Tiranë Mirënjohje individeve, institucioneve bankare, bizneseve dhe organizatave.

Amanda Roberson Ana Dervishi Ana Kovacevic-Kadovic Ardiola Bodinaku, Delina Fico, Florian Toti, Bashkia Tiranë, Credins Bank, Banka Kombëtare Tregtare. Agro & Social Fund – ASF, Nisma për Ndryshim Shoqëror, ARSIS Streha Kredo

Falemnderit stafit të Qendra Komunitare “Gonxhe Bojaxhi” për bashkëpunimin.

Vazhdojmë të punojmë së bashku…

Shpërnda:

Artikuj të Tjerë:

Ftesë për ofertë – Stola & Kosha

Qendra Shqiptare për Zhvillimin e Familjes po zbaton projektin “Forumi Tematik Rinor – një mjet për të fuqizuar të rinjtë në bashkinë Kavajë” në kuadër të Programit Rajonal mbi Demokracinë Vendore në Ballkanin Prendimor 2 (ReLOaD2)…

DONATORËT

© 2023 ACFD. All Rights Reserved.

X