Spot i realizuar nga Qendra Shqiptare për Zhvillimin e Familjes në kuadër të projektit ‘Bëhu Familja Ime!


Ishte ëndërr… Ky fëmijë nuk e ka një familje. Shumë fëmijë nuk e kanë fatin të rriten në familje. Shumë të tjerë për shkaqe sociale dhe ekonomike rrezikojnë të humbin familjet e tyre. Familja kujdestare i jep mundësinë çdo fëmije të mos rritet vetëm.

Bëhu Familje Kujdestare! Bëhu Familja Ime!👨‍👩‍👧‍👦💞

Ky spot u realizua nga Qendra Shqiptare për Zhvillimin e Familjes në kuadër të projektit ‘Bëhu Familja Ime!’ pjesë e skemës së sub granteve nga SOS Fshatrat e Fëmijëve Shqipëri dhe organizata TLAS në kuadër të projektit “Zhvillimi i Organizatave të Shoqërisë Civile për Familjet Kujdestare në Shqipëri”, i financuar nga Bashkimi Evropian dhe i implementuar nga SOS Fshatrat e Fëmijëve Shqipëri në partneritet me organizatën TLAS.

Përmbajtja e këtij spoti është përgjegjësi e Qendrës Shqiptare për Zhvillimin e Familjes dhe pikëpamjet e tij jo domosdoshmërisht reflektojnë ato të SOS Fshatrat e Fëmijëve Shqipëri dhe të Bashkimit Evropian.

(Për përdorimin e imazhit të fëmijës ështe marr leja prinderore)

Ju ftojmë të ndiqni spotin! 

Klikoni me poshte!

Shpërnda:

Artikuj të Tjerë:

Rinia – Dialogu – Pushteti Vendor

Në datë 14 Nëntor, u mblodhën së bashku në një tryezë të rrumbullakët, në takimin e parë të Platformës së Dialogut Rinor në Bashkinë Kavajë.

Mini-Forumi në shkollën 9-vjeçare “Sadi Tatani”

Mini-forumi i radhës u organizua në ambjentet shkollës 9-vjeçare ‘Sadi Tatani’, Njësia Administrative Synej fshati Rrakull, bashkia Kavajë. Qëllimi i takimit ishte identifikimi dhe diskutimi i nevojave dhe problematikave që të rinjtë ndeshin çdo ditë në komunitetin e tyre të zonës dhe sugjerime për ndërhyrjet e mundshme.

Takimi i parë së Platformës së Dialogut

Qendra Shqiptare për Zhvillimin e Familjes ju fton në Takimin e Parë, të Platformës së Dialogut Rinor, i cili do të zhvillohet në datën 03 Nëntor 2023, ora 14.00, salla e Kinoteatrit ‘Aleksandër Moisiu’, Kavajë.

Takimet me nxënësit e shkollës së mesme profesionale në Golem

Takimet me nxënësit e shkollës së Mesme Profesionale në Golem, bashkia Kavaje kishin si qëllim identifikimin dhe diskutimin e nevojave dhe problematikave që ata shohin në komunitetin e tyre të zonës, si dhe dhënia e sugjerimeve për ndërhyrje përmes nismave komunitare.

Forumi Tematik Rinor i Kavajës II – Nisja e rrugëtimit

Forumi Tematik Rinor i Kavajës ka nisur këto ditë rrugëtimin e ri, ku shumë anëtarë të rinj nga zonat urbane dhe rurale të Kavajës kanë shprehur dëshirën e tyre t’i bashkohen këtij forumi. Gjatë takimeve të para identifikuese, me Zyrën e Njësisë së Integrimit Evropian si një hallkë e rëndësishme për përzgjedhjen e të rinjve, takimet me grupe të vogla mes të rinjve, na ndihmuan të identifikojmë të rinjtë e tjerë nga klasat e 9-ta dhe shkollat e mesme të Kavajës, të cilët kanë shprehur interes për t’u bërë pjesë e forumit në këtë fazë të dytë.

Bëhu dhe ti anëtar/e

Qendra Shqiptare për Zhvillimin e Familjes në partneritet me Bashkinë Kavajë fton të rinjtë e grupmoshës 15-29 vjeç nga Kavaja, nga qyteti dhe fshati, të bëhen pjesë e ‘Forumit Tematik Rinor’ të Kavajës, në fazën e dytë që sapo kemi nisur.

DONATORËT

© 2023 ACFD. All Rights Reserved.

X