“Forumi Tematik Rinor” diskutim mbi problematikat në Kavajë.

Sot me Diamelen dhe Ensin (anetare te Forumit Tematik Rinor Kavaje) dhe nxenes të shkollës 9-vjecare ‘Tre Dëshmorët’ në Kavajë, zhvilluan një bashkëbisedim të hapur mbi problematikat dhe nevojat e komunitetit të Kavajës. Të rinjtë adresuan nevoja të lidhura me mjedisin, kujdesin ndaj grupeve në nevojë, krijimi i hapësirave të reja sportive dhe argëtuese, ku sugjeruan edhe nisma per nderhyrje te mundshme.


Ky aktivitet zhvillohet në kuadër të projektit “Forumi Tematik Rinor – një mjet për të fuqizuar të rinjtë në bashkinë Kavajë, ne partneritet me bashkine Kavaje.


Ky projekt është financuar nga #ReLOaD2 dhe @Bashkia e Kavajes
Programi Rajonal për Demokracinë Vendore në Ballkanin Perëndimor (ReLOaD2) financohet nga Bashkimi Evropian dhe zbatohet nga #UNDP

Shpërnda:

Artikuj të Tjerë:

DONATORËT

© 2023 ACFD. All Rights Reserved.

X