03 maj 2019, sesioni i gjashtë informues për shërbimin e kujdestarisë me dhe pa lidhje gjaku me banorë të komunitetit, Njësia Administrative Nr.11, Bashkia Tiranë

Qendra Shqiptare për Zhvillimin e Familjes/ACFD në kuadër të projektit “Bëhu Familja Ime!” organizoi sesionin e gjashtë informues dhe ndërgjegjësues për shërbimin e kujdestarisë me banorë të komunitetit të njësisë…

Continue Reading03 maj 2019, sesioni i gjashtë informues për shërbimin e kujdestarisë me dhe pa lidhje gjaku me banorë të komunitetit, Njësia Administrative Nr.11, Bashkia Tiranë

19 prill 2019, sesioni i pestw informues për shërbimin e kujdestarisë me dhe pa lidhje gjaku me banorë të komunitetit, Njësia Administrative Nr.4, Bashkia Tiranë

Qendra Shqiptare për Zhvillimin e Familjes/ACFD në kuadër të projektit “Bëhu Familja Ime!” organizoi sesionin e pestw informues dhe ndërgjegjësues për shërbimin e kujdestarisë me banorë të komunitetit të njësisë…

Continue Reading19 prill 2019, sesioni i pestw informues për shërbimin e kujdestarisë me dhe pa lidhje gjaku me banorë të komunitetit, Njësia Administrative Nr.4, Bashkia Tiranë

Sesioni i katërt informues për shërbimin e kujdestarisë me dhe pa lidhje gjaku me banorë të komunitetit, Njësia Administrative Nr.2, Bashkia Tiranë

Qendra Shqiptare për Zhvillimin e Familjes/ACFD në kuadër të projektit “Bëhu Familja Ime!” organizoi sesionin e katërt informues dhe ndërgjegjësues për shërbimin e kujdestarisë me banorë të komunitetit të njësisë…

Continue ReadingSesioni i katërt informues për shërbimin e kujdestarisë me dhe pa lidhje gjaku me banorë të komunitetit, Njësia Administrative Nr.2, Bashkia Tiranë

Sesioni i tretë informues për shërbimin e kujdestarisë me dhe pa lidhje gjaku me banorë të komunitetit, Njësia Administrative Nr.11, Bashkia Tiranë

Qendra Shqiptare për Zhvillimin e Familjes/ACFD në kuadër të projektit “Bëhu Familja Ime!” organizoi sesionin e tretë informues dhe ndërgjegjësues për shërbimin e kujdestarisë me banorë të komunitetit të njësisë…

Continue ReadingSesioni i tretë informues për shërbimin e kujdestarisë me dhe pa lidhje gjaku me banorë të komunitetit, Njësia Administrative Nr.11, Bashkia Tiranë

Sesioni i dytë informues për shërbimin e kujdestarisë me dhe pa lidhje gjaku me banorë të komunitetit, Njësia Administrative Nr.4, Bashkia Tiranë

Qendra Shqiptare për Zhvillimin e Familjes/ACFD në kuadër të projektit “Bëhu Familja Ime!” organizoi sesionin e dytë informues dhe ndërgjegjësues për shërbimin e kujdestarisë me banorë të komunitetit të njësisë…

Continue ReadingSesioni i dytë informues për shërbimin e kujdestarisë me dhe pa lidhje gjaku me banorë të komunitetit, Njësia Administrative Nr.4, Bashkia Tiranë

Sesioni i parë informues për shërbimin e kujdestarisë me dhe pa lidhje gjaku me banorë të komunitetit, Njësia Administrative Nr.2, Bashkia Tiranë

Qendra Shqiptare për Zhvillimin e Familjes/ACFD në kuadër të projektit “Bëhu Familja Ime!” organizoi sesionin e parë informues dhe ndërgjegjësues për shërbimin e kujdestarisë me banorë të komunitetit të njësisë…

Continue ReadingSesioni i parë informues për shërbimin e kujdestarisë me dhe pa lidhje gjaku me banorë të komunitetit, Njësia Administrative Nr.2, Bashkia Tiranë

Spot i realizuar nga Qendra Shqiptare për Zhvillimin e Familjes në kuadër të projektit ‘Bëhu Familja Ime!

Ishte ëndërr... Ky fëmijë nuk e ka një familje. Shumë fëmijë nuk e kanë fatin të rriten në familje. Shumë të tjerë për shkaqe sociale dhe ekonomike rrezikojnë të humbin…

Continue ReadingSpot i realizuar nga Qendra Shqiptare për Zhvillimin e Familjes në kuadër të projektit ‘Bëhu Familja Ime!

Takim informues me ndërlidhësit e komunitetit të njësisë administrative nr.2, Bashkia Tiranë lidhur me shërbimin e kujdestarisë

Qendra Shqiptare për Zhvillimin e Familjes/ACFD në bashkëpunim me Njësinë Administrative Nr.2, Bashkia Tiranë zhvilloi në ambjentet e Bibliotekës nr. 2, Bashkia Tiranë sesionin informues dhe ndërgjegjësues me ndërlidhësit e…

Continue ReadingTakim informues me ndërlidhësit e komunitetit të njësisë administrative nr.2, Bashkia Tiranë lidhur me shërbimin e kujdestarisë

Takime me stafet e zyrës së Shërbimit Social të Njësive Administrative Nr. 2, 4 dhe 11, Bashkia Tiranë

Qendra Shqiptare për Zhvillimin e Familjes/ACFD në kuadër të projektit “Bëhu Familja Ime!” gjatë muajit shkurt 2019 u zhvilluan takime me stafet e zyrave të Shërbimit Social në njësitë administrative…

Continue ReadingTakime me stafet e zyrës së Shërbimit Social të Njësive Administrative Nr. 2, 4 dhe 11, Bashkia Tiranë