Ngritja e kapaciteteve të grave dhe vajzave mbi konceptin e të kuptuarit të vetes, vetëvleresimit dhe fuqizimit

Në datën 23 Qershor, pranë bibliotekes ”Musine Kokalari” patëm kënaqësinë të zhvillojme trajnimin me temë ”Ngritja e kapaciteteve të grave dhe vajzave...

Continue ReadingNgritja e kapaciteteve të grave dhe vajzave mbi konceptin e të kuptuarit të vetes, vetëvleresimit dhe fuqizimit